yangın kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde ve güvenle boşaltma edilebilmesi muhtevain dirimsel öneme sahiptir. Tetkikat yangın başlangıçladıktan sadece 3 an içinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk muhtevaindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın güvenliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının makul bir yangın direnci süresi katkısızlayacak şekilde tasarlandığından sakıncasız olunmalıdır.

Göksu Kapı üretim alanlarında bilirkişi ekibimiz tarafından belirlenen örgüdaki Yangın Bapları en erdemli kalite ve en şayan fiyat politikamıza makul olacak şekilde üretilir.

Yangın kapısı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın kendiliğinden kapanmasının peşi sıra kilit devreye girer ve yaman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi tuzakır. Bu önlem bapnın sıkı sertya kapanmasını esenlamaktır.

Yangın Kapısı Ne İşe Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın veya rastgele bir ivedili gidişat simultane insanların binayı güvenle terk etmesini sağlamlar. Antrparantez yapı içerisinde oluşan kötü ve sıcaklığın dışarıya geçmesine beis olabilir.

Yangın Kapısı, evgin durumlarda gestaltdan güvenli bir şekilde tahliye imkanı sağlayıcı, kanunlarla mecburi hale getirilmiş ve kişi hayatını hakikat yangın kapısı kayran, konstrüksiyonların en önemli unsurlarından biridir.

Yangın Bapsı seçerken özen edilmesi müstelzim temelı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapısının peklik süresi ve sınıfı belirlenmelidir.

Yangın merdiveni imalatında behemehâl her katta, kendi kendine kapanabilen yangın bapsı bulundurmak zorunludur.

Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; çoğunlukla sınai tesislerde iki farklı sahaı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu yağdırmak ciğerin kullanılmaktadırlar.

Yeryüzü kattaki dükkân ve benzeri yerlerde kişi sayısı 50’nin altında ve kaçış uzaklığı en ırak noktadan dış ortama oluşturulan bapya olan uzaklık 25 m’den azca ise, yapı dışına tek çıkış ehliyetli kabul edilir.

Yangın Çıkış Kapısı yangın yönetmeliğine yaraşır olarak belirlenen bölgelere ve adetlara gereğince yerleştirilmelidir. Bu kapının üzerinde yahut doğruında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her dakika erkin buzakılmalı ve engellenmemelidir.

Merdivenin kapısının dışarıya güzel açılması gerekir. Kaldırıma akıllıca açılarak olası bir yangın durumunda insanların birçokmasını sağlamlar.

Nitelikli malzemelerden üretilen yangın merdivenleri, ihtiyaç halinde binadaki kişilerin tahliyesini esenlayacak ve gerektiğinde karışma ekiplerinin bu yoldan binaya girişine yardımcı olacaktır.

Montaj: Yangın kapısı, güzel şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, bilirkişi bir grup aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Report this wiki page