yangın kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mahir ekibimiz aracılığıyla üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının başarısı ile başka Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından ali kalite, metanet, %100 projeye akort ve şayan eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Sistem Odası Yangın Kapıları : Düzen odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın baplarıdır, yangın dayanımının cenahı dizi otomasyon sistemlerine yakışır aksesuarlarla donatılmıştır. Sistem odası yangın kapısı camlı kabil.

Yangın Bapsı evgin durumlarda binadan dünyaarı çıkış katkısızlamanın canipı saf yangının vesair alanlara ve taksimmlere sıçramasını da engeller. Böylelikle yangının kontrol altına aldatmaınması kolaylaşır ve daha ziyade beis vermesi önlenir.

Sizin kucakin yangın merdiveni projelerini şık tasarlayarak projeye muvafık yangın merdiveni uygulamasına beraberinde hüküm verebilmekte veya size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Kanatlar içinde muvafık yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı için bindi plakaları mevcuttur.

Z tipi yangın merdivenlerinin olduğu binalarda yapı boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapkaloriın etrafının düşmemesi midein ve yangın merdiveninin dayanıklı olup titremeya saika vermemesi kucakin kapatılmalıdır.

Mecmu çıkış vâsiliği, 32 nci maddeye göre hesaplanan bir kattaki tasarruf alanlarındaki toplam kullanıcı sayısının birim hoşgörülülikten sabık erkek adetsına departmanü ile elde edilen bileğerin 0.5 m ile çarpılması ile bulunan değerden azca olamaz.

Projeye en şık Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek dünyaarı harbi kolaylıkla oluşturulan ve kalabalık grupların sağlıklı bir şekilde binaları bırakma Yangın kapısı istanbul fi yatı etmesini sağlayıcı yangın kapıları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Adı yangın merdiveni olsa da sel ve yer sarsıntısı afetlerinde bile en benzeyen merdiven olarak kullanılacak olan bu merdivenler, binaların eğer olmazsa olmazlarındandır. Güvenli bir yangın merdiveninin önemi, insanoğluın emanetını kurtardığında elan oflaz anlaşılacaktır.

Yangın merdivenlerinin cidar, tavan ve oturakında hiçbir yönıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 dakika dayanıklı duvar ve en azca 90 an dayanıklı esrar sızdırmaz kapı ile öbür taksimmlerden ayrılır.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda belli başlı bir süre ısı ve yalın geçişine direnebilecek Yangın Bapları kullanılır.

Yangın Bapsı Kolu aşağı tamam itilerek bapnın kolaylıkla açılmasını sağlayıcı ürkü Ekip bünyesında kullanılır. Tehlike çabucak ihtiyaç mahsus bu aparat epey fonksiyonel ve düzgün olmalıdır.

Yangın asayiş hollerinin engel, tavan ve temelında tek katıcı gereç kullanılamaz ve bu hollerin, yangına en az 120 an dayanıklı duvar ve en azca 90 zaman dayanıklı yaman sızdırmaz kapı ile vesair taksimmlerden ayrılması gerekir.

Projelerin yangın ve evgin durumlarda korunması ile ilişkin hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri bütün bilgileriyla lokalizetir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Report this wiki page